Pikáns grillkrém Heit módra

heit-torma_husos-kep.jpg

A Nyíregyházi Régióból Heit Lóránt és felesége, Szilvia egy olyan percek alatt elkészíthető, ám mégis nagyon ízletes tormás krém receptjét osztotta meg velünk, amit húsok mellé, de pácként is használhatsz. 

Vigyázat, rá lehet szokni 🙂 

Hozzávalók: 

- 1 ek Heit torma chilivel 

- 1 ek Heit Torma fokhagymával 

- 1 ek Heit Torma mustármaggal 

- 1 tk fokhagyma granulátum 

- 1 ek mustár 

- 2 ek olaj 

- 1 kk őrölt bors 

- 1 csipet kakukkfű 

- 1 csipet oregánó 

Elkészítés: 

Az összetevőket egy kis tálkában keverd alaposan össze és kész is vagy. 

Az elkészült krém remekül használható sült vagy grillezett húsok mellé, illetve kicsit több olajat használva akár pácként is a húsokra is kenheted. 

Ha pácként használod, alaposan kend be a húsok mindkét oldalát a krémmel, majd pár órát pihentesd a hűtőben, mielőtt megsütöd. 

Tipp: még finomabb lesz a hús, ha egész éjszakára hagyod pácolódni. 

Heit Tradíció

A Heit Tradíció családi vállalkozásként évtizedek óta foglalkozik tormatermesztéssel Hajdú-Bihar megyében, a magyar torma hazájában. Feldolgozóüzemük Pocsajon található, ahol 2022 óta dolgozzák fel a kiváló minőségű hajdúsági tormát. Termékeik között laktóz-, glutén- és színezékmentes, valamint cukormentes változatok is megtalálhatók, így vegán étkezéshez is kiválóan alkalmasak.

Filozófiájuk szerint a minőség, a természetesség és a magyar torma hagyományainak tisztelete vezérli őket, hogy termékeikkel ne csak az asztalokat, de az életeket is gazdagítsák. Különleges receptjeik és kézműves módszereik biztosítják a legmagasabb színvonalat minden termékükben.

A Heit Tradíció tormáit és zöldségkrémeit keresd a Nyíregyházi régió SPAR és INTERSPAR üzleteiben, a piros almával jelölt polcokon! 

A bejegyzés trackback címe:

https://regiokkincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr2818483805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Régiók Kincsei

A SPAR Magyarország Kft. 2021-től kezdődően 7 regionális központot nyitott az országban (Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Győr, Pécs, Nyíregyháza, Budapest), melyek a vonzáskörzetükben működő, meghatározott paraméterekkel rendelkező üzletekkel együtt alkotnak egy-egy régiót. A regionális központok nagyságrendileg 50 km-es körzetéből várja a SPAR olyan kistermelők jelentkezését, akik folyamatosan fenntartható, kiváló minőségű magyar terméket állítanak elő.

Friss topikok

süti beállítások módosítása