1. A szósz hozzávalóit keverd össze egy tálban.
2. A tarjaszeleteket sózd, borsozd ízlés szerint, locsold meg olívaolajjal, majd 200-210 °C-on helyezd a grillsütő rácsára vagy serpenyőbe. Folyamatosan forgasd, miközben alkalmaként locsold meg a citrusos szósszal, amíg át nem sülnek a szeletek.
A Cubano szendvics összeállítása:
1. Vágd ketté a ciabattát, majd kend meg a szósszal, illetve dijoni mustárral. Helyezd rá a füstölt sonkát, az időközben elkészült és csíkokra vágott tarja szeleteket, a felkarikázott csemege uborkát és a felszeletelt mozzarella sajtot.
2. A szendvics mindkét külső oldalát kend át vajjal, és süsd meg grillserpenyőben úgy, hogy közben nyomást helyezel rá, hogy összepréselődjenek a finomságok!
A Noszlopi Finomságokról:
A Noszlopi Finomságok konzervüzemben 1992 óta készülnek a minőségi savanyúságok és befőttek. Az alapanyagokat kizárólag magyar termelőktől, szabadföldi termesztésből szerzik be. A termelőiket folyamatosan figyelemmel kísérik, az alapanyagként használt zöldségek minőségét már a termőföldeken, a vetőmagtól a szedésig felügyelik.
A naponta frissen az üzembe kerülő alapanyagból aztán szigorúan ellenőrzött technológiával, tartósítószer nélkül, hőkezeléssel állítják elő a prémium savanyúságokat.
A különböző összeállításban készülő termékek egyedi ízvilága a saját maguk által kifejlesztett és az évek során tökéletesített receptúráknak köszönhető. A Noszlopi Finomságok kínálatában szinte bármilyen típusú ételhez megtalálhatjuk a megfelelő kiegészítő ízeket.
A Noszlopi Finomságok savanyúságait keresd a Velencei régió kiemelt SPAR és INTERSPAR üzleteiben!