Az I Love Hazai podcast új, életút sorozatában ellátogatunk a SPAR Régiók Kincsei program beszállítóihoz, ahol saját közegükben beszélgetünk velük az életüket (és a vállalkozásukat) befolyásoló legfontosabb mérföldkövekről.
Ebben a részben Szita Gábor, a kézműves zalai dödölle megalkotója mesélt arról, hogy mire tanította meg a tíz, utazással eltöltött év, hogy lesz egy világutazóból vendéglátós, miért nincs egy "kőbe vésett", pontos receptje a dödöllének, és miért gondolja azt, hogy a legfontosabb döntések az asztal mellett születnek meg.
Gábort az idén 90 éves Keszthelyi Halászcsárdában személyesen is meglátogathatjátok, de a műsorban ajánlott még pár látnivalót, amit érdemes megnézni, ha Keszthelyen jártok. A zalai régió további kulináris érdekességeiről itt írtunk.
Hallgasd meg itt:
Műsorvezető: Mantz László
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.