"Az igazán fontos dolgok az asztalnál dőlnek el" - életút interjú Szita Gáborral

ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg-ep27.png

Az I Love Hazai podcast új, életút sorozatában ellátogatunk a SPAR Régiók Kincsei program beszállítóihoz, ahol saját közegükben beszélgetünk velük az életüket (és a vállalkozásukat) befolyásoló legfontosabb mérföldkövekről. 

Ebben a részben Szita Gábor, a kézműves zalai dödölle megalkotója mesélt arról, hogy mire tanította meg a tíz, utazással eltöltött év, hogy lesz egy világutazóból vendéglátós, miért nincs egy "kőbe vésett", pontos receptje a dödöllének, és miért gondolja azt, hogy a legfontosabb döntések az asztal mellett születnek meg.

Gábort az idén 90 éves Keszthelyi Halászcsárdában személyesen is meglátogathatjátok, de a műsorban ajánlott még pár látnivalót, amit érdemes megnézni, ha Keszthelyen jártok. A zalai régió további kulináris érdekességeiről itt írtunk.

Hallgasd meg itt:

Műsorvezető: Mantz László

A bejegyzés trackback címe:

https://regiokkincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr2418471257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Régiók Kincsei

A SPAR Magyarország Kft. 2021-től kezdődően 7 regionális központot nyitott az országban (Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Győr, Pécs, Nyíregyháza, Budapest), melyek a vonzáskörzetükben működő, meghatározott paraméterekkel rendelkező üzletekkel együtt alkotnak egy-egy régiót. A regionális központok nagyságrendileg 50 km-es körzetéből várja a SPAR olyan kistermelők jelentkezését, akik folyamatosan fenntartható, kiváló minőségű magyar terméket állítanak elő.

Friss topikok

süti beállítások módosítása