Egészséges, hűsítő és finom
Protein fagyi mogyoróvajjal és banánnal

valentines_fagyi.jpg

Ebben a hőségben kinek ne esne jól egy hűsítő fagyi? A legtöbb, cukrászdában kapható termékekkel ellentétben még a kalóriák miatt sem kell aggódni.
Olyan receptet osztunk meg veletek, ami nemcsak finom, hanem egészséges is, hiszen cukormentes, fehérjében gazdag, és rendkívül könnyű elkészíteni. 

Hozzávalók:

  • 2 adag csokis fehérjepor
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 6 evőkanál zsírszegény tej (legjobb ha növényi)
  • 4 evőkanál Valentine’s mogyoróvaj 
  • 4 közepes banán

Elkészítés:

  1. Karikázd fel a banánokat, majd kiterítve, éjszakára tedd őket a fagyasztóba.
  2. Másnap, vagy amikor a banán már megfagyott, egy tálban jó alaposan keverd össze a csokis fehérjét, a tejet, a mogyoróvajat és a kakaóport.
  3. Tedd az összes hozzávalót (a fenti keveréket és a banánt) egy turmix- vagy robotgépbe. 
  4. Alaposan mixeld össze, közben állítsd le többször a gépet, hogy az összetevők egyenletesen elkeveredjenek.
  5. Kész is! A hűsítő finomság akár azonnal is fogyasztható, de el is teheted későbbre a fagyasztóba.

Extra tipp: a fagyit megbolondíthatod ServiVita kalóriaszegény édes öntettel, hogy még tovább fokozd az élvezetet anélkül, hogy aggódnod kellene a plusz kalóriák miatt.

A Valentine's Mogyoróvaj létrehozója, Kecskés Valentin elkötelezett híve az egészséges táplálkozásnak és életmódnak. Saját maga a példa rá, hogy minőségi élelmiszerek fogyasztásával és sporttal óriási változások érhetőek el egészségünk érdekében úgy, hogy a finom ételekről sem kell lemondani.
A Valentine’s magkrémekhez, így a mogyoróvajhoz is a magvakat száraz pörkölési technológiával készítik elő, ezért nincs szükség plusz olajra vagy adalékokra. A frissen pirított magvakat többlépcsős folyamatban őrlik, így különleges krémes állagot és ízélményt érnek el, ráadásul a magvak beltartalmi értékei is megmaradnak.

A Valentine’s Mogyoróvaj kapható a Budapesti régió kiemelt SPAR és INTERSPAR üzleteiben, keressétek őket a piros almával jelölt Régiók Kincsei polcon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://regiokkincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr7518447467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Régiók Kincsei

A SPAR Magyarország Kft. 2021-től kezdődően 7 regionális központot nyitott az országban (Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Győr, Pécs, Nyíregyháza, Budapest), melyek a vonzáskörzetükben működő, meghatározott paraméterekkel rendelkező üzletekkel együtt alkotnak egy-egy régiót. A regionális központok nagyságrendileg 50 km-es körzetéből várja a SPAR olyan kistermelők jelentkezését, akik folyamatosan fenntartható, kiváló minőségű magyar terméket állítanak elő.

Friss topikok

süti beállítások módosítása