Hogyan indítsuk el az első saját webáruházunkat? - I Love Hazai podcast

ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg-ep24.png

Adásunkban Kukoly Dávid marketing és webshop szakértővel, valamit Kecskés Valentin vállalkozóval arról beszélgettünk, hogy mi mindent kell átgondolni és milyen első lépéseket kell megtenni ahhoz, ha egy vállalkozó saját webshopot indít.

Hol érdemes utánanézni, ha ez a terület még új a számunkra? Milyen szempontok alapján válasszunk webshop platformot? Miért számít egy jó domain név? Mi a legjobb választás az abszolút kezdőknek? Mi az, amit még a vállalkozó is meg tud csinálni a webshopjában és mikor érdemes szakértői segítséget kérni? Mit csinál egy fulfillment szolgáltató, és mikor érdemes velük szerződni?

Adásunkban hasznos tippeket adunk ahhoz, hogyan érdemes elindítani az első webshopunkat, hogyan találnak rá potenciális vásárlók, illetve miben könnyíti meg egy jól összerakott GYIK (gyakran ismételt kérdések) a vállalkozó dolgát. 

Vendégeink: Kukoly Dávid (Fluid Digital), Kecskés Valentin (Valentine's Mogyoróvaj)

Műsorvezető: Mantz László 

A bejegyzés trackback címe:

https://regiokkincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr3218424887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Régiók Kincsei

A SPAR Magyarország Kft. 2021-től kezdődően 7 regionális központot nyitott az országban (Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Győr, Pécs, Nyíregyháza, Budapest), melyek a vonzáskörzetükben működő, meghatározott paraméterekkel rendelkező üzletekkel együtt alkotnak egy-egy régiót. A regionális központok nagyságrendileg 50 km-es körzetéből várja a SPAR olyan kistermelők jelentkezését, akik folyamatosan fenntartható, kiváló minőségű magyar terméket állítanak elő.

Friss topikok

süti beállítások módosítása