Család, természetesség és minőség - életút interjú Simigh Jánossal

Az I Love Hazai podcast Életút sorozatában ellátogattunk a SPAR Régiók Kincsei program beszállítóihoz, ahol saját közegükben beszélgettünk velük az életüket és a vállalkozásukat befolyásoló legfontosabb mérföldkövekről.

Ebben a részben Simigh János mesél a Kölesden, a Tolnai Borvidéken és a Medina- szőlőhegyen, a Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő Simigh Családi Pincészet történetéről, a generációváltásról, a borok elnevezéséről, a Covid alatti nehézségekről, és arról, hogy egy kisvállalkozásban hány feladatkörben kell helytállni a tulajdonosnak. 

Janó azt is elárulta nekünk, hogy mitől vegán a Simigh bor, sőt, a beszélgetésből az is kiderül, hogy milyen változáson ment keresztül a borpiac az utóbbi években és mik a jelenlegi bortrendek.  

Műsorvezető: Mantz László
Vendég: Simigh János (Simigh Családi Pincészet)

A bejegyzés trackback címe:

https://regiokkincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr618933022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Régiók Kincsei

A SPAR Magyarország Kft. 2021-től kezdődően 7 regionális központot nyitott az országban (Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Győr, Pécs, Nyíregyháza, Budapest), melyek a vonzáskörzetükben működő, meghatározott paraméterekkel rendelkező üzletekkel együtt alkotnak egy-egy régiót. A regionális központok nagyságrendileg 50 km-es körzetéből várja a SPAR olyan kistermelők jelentkezését, akik folyamatosan fenntartható, kiváló minőségű magyar terméket állítanak elő.

Friss topikok

süti beállítások módosítása