Az I Love Hazai podcast Életút sorozatában ellátogattunk a SPAR Régiók Kincsei program beszállítóihoz, ahol saját közegükben beszélgettünk velük az életüket és a vállalkozásukat befolyásoló legfontosabb mérföldkövekről.
Ebben a részben Simigh János mesél a Kölesden, a Tolnai Borvidéken és a Medina- szőlőhegyen, a Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő Simigh Családi Pincészet történetéről, a generációváltásról, a borok elnevezéséről, a Covid alatti nehézségekről, és arról, hogy egy kisvállalkozásban hány feladatkörben kell helytállni a tulajdonosnak.
Janó azt is elárulta nekünk, hogy mitől vegán a Simigh bor, sőt, a beszélgetésből az is kiderül, hogy milyen változáson ment keresztül a borpiac az utóbbi években és mik a jelenlegi bortrendek.
Műsorvezető: Mantz László
Vendég: Simigh János (Simigh Családi Pincészet)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.