Fókuszban a Győri régió
Fókuszban a Győri régió

rk_gyor_regio.jpg

A Győri régió Magyarország észak-nyugati részén, a Duna és a Rába folyók találkozásánál helyezkedik el, közel az osztrák és a szlovák határhoz. Földrajzi fekvése révén fontos kereskedelmi és kulturális csomópont, ahol az Alföld és a Nyugat-Dunántúl találkozik. Központja Győr megyei jogú város tele történelmi és modern látnivalókkal.

A hazai autógyártás központja

Győr gazdasága elsősorban az autóiparnak köszönhetően fejlődik, de ...

Egészséges, hűsítő és finom
Egészséges, hűsítő és finom

valentines_fagyi.jpg

Ebben a hőségben kinek ne esne jól egy hűsítő fagyi? A legtöbb, cukrászdában kapható termékekkel ellentétben még a kalóriák miatt sem kell aggódni.
Olyan receptet osztunk meg veletek, ami nemcsak finom, hanem egészséges is, hiszen cukormentes, fehérjében gazdag, és rendkívül könnyű elkészíteni. 

Hozzávalók:

  • 2 adag csokis fehérjepor
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 6 evőkanál zsírszegény tej (legjobb ha növényi)
  • 4 evőkanál Valentine’s ...
Irány a Székesfehérvári Régió
Irány a Székesfehérvári Régió

szfv_regio.jpg

A Székesfehérvári régió Közép-Magyarországon helyezkedik el, központja a névadó Székesfehérvár. A város és környéke Magyarország egyik legfontosabb régiója. Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően Székesfehérvár és környéke fontos közlekedési csomópont és ipari központ.

Változatos tájak

A régió északnyugati részén a Bakony hegység, míg dél felé a Velencei-tó és a Mezőföld síksága húzódik. Ez a változatos táj gazdag ...

Hódmezővásárhely és környéke: kincskeresés a Dél-Alföldön
Hódmezővásárhely és környéke: kincskeresés a Dél-Alföldön

hmvh_r.jpg

Unalmas az Alföld? Kétségtelen, hogy hegyeket-völgyeket nem találsz itt, de azért van sok más érdekesség, látnivaló.

Nézzünk körül például a Dél-Alföldön ! A Hódmezővásárhelyi régió Magyarország délkeleti részén, a Tiszántúlon található, közvetlenül a Tisza és a Maros folyók közötti területen. A táj jellegzetesen alföldi sík, nagy kiterjedésű mezőgazdasági területekkel, amelyeket főként gabonafélék, napraforgó- és ...

Pécs és vidéke: a délnyugat-magyarországi régió kincsei
Pécs és vidéke: a délnyugat-magyarországi régió kincsei

pecsi_r.jpg

A Dél-Dunántúl nem csupán a varázslatos tájairól és történelmi emlékeiről, hanem ínycsiklandó gasztronómiájáról is híres. A mediterrán klímával kényeztetett vidék zamatos gyümölcsökkel, friss zöldségekkel és kiváló minőségű borokkal várja az ide látogatókat.

Irány Délnyugat-Magyarország!

Virtuális országjárásunkat a Zalaegerszeg és környéke régió után a Dél-Dunántúlon, azaz a Pécsi régió ban folytatjuk. 

Ez a vidék ...

Hogyan indítsd el az első saját webshopod? (2. rész) - I Love Hazai podcast
Hogyan indítsd el az első saját webshopod? (2. rész) - I Love Hazai podcast
ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg-ep25.png
Adásunkban folytatjuk Kukoly Dávid marketing és webshop szakértővel az előző részben elkezdett beszélgetést, és annak járunk utána, hogy milyen gyakorlati lépéseket kell megtenned azután, ha már eldöntötted, hogy webshopot indítasz.

Milyen intézkedéseket kell tenni az adatvédelem és a vásárlók biztonsága érdekében? Miért fontos a fizetési opcióknál jó szolgáltatót választani? Mi az a UX/UI és miért érdemes vele foglalkozni? Milyen trükkökkel ...

Közösségben az erő
Közösségben az erő

hbp01324.jpg

Május 13-14-én immár harmadik alkalommal került megrendezésre a SPAR Marketing Bootcamp, amely ismét két napon át tartó intenzív szakmai programot kínált a résztvevők számára.

A SPAR a Régió Kincsei beszállítói programban résztvevőknek - mondhatjuk már, hogy a hagyományokhoz híven -   olyan oktató jellegű szakmai előadásokat szervezett, mely hosszú távon alapozhatja meg a kis- és középvállalkozások talpon maradását.

Az eseményen összesen ...

Zalaegerszeg és vidéke: a nyugat-magyarországi régió kincsei
Zalaegerszeg és vidéke: a nyugat-magyarországi régió kincsei

screenshot_2024-06-17_at_09_10_29.png

Egy marslakó számára Magyarország csak egy kis pötty a térképen (már amennyiben a marslakóknak van térképük). Mi azonban, akik itt élünk jól tudjuk, hogy ez a 93.030 négyzetkilométer messze nem egységes, hanem markánsan különböző régiókból áll össze.

Irány Nyugat-Magyarország!

Virtuális országjárásunkat kezdjük a zalai régióban ! Ez az a vidék, ahol különleges egyensúly alakult ki a természet és az ember alkotta környezet, kultúra ...

Hol keresd a Régiók Kincsei termékeket?
Hol keresd a Régiók Kincsei termékeket?

spar-regionalis-kozpont_1.jpg

Hazai kistermelők minőségi termékeinek a piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a 2021-ben indult Régiók Kincsei programjáva l . A kezdeményezés célja, hogy a helyi termelők által előállított élelmiszereket kínáljon a vásárlóknak. A kiválasztott termékek kínálata változatos és izgalmas: találunk köztük kézműves lekvárokat, magkrémeket, savanyúságokat, szörpöket, tejtermékeket, hús- és hentesárut, mézet, helyi borokat, pálinkát, söröket, ...

Hogyan indítsuk el az első saját webáruházunkat? - I Love Hazai podcast
Hogyan indítsuk el az első saját webáruházunkat? - I Love Hazai podcast

ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg-ep24.png

Adásunkban Kukoly Dávid marketing és webshop szakértővel, valamit Kecskés Valentin vállalkozóval arról beszélgettünk, hogy mi mindent kell átgondolni és milyen első lépéseket kell megtenni ahhoz, ha egy vállalkozó saját webshopot indít.

Hol érdemes utánanézni, ha ez a terület még új a számunkra? Milyen szempontok alapján válasszunk webshop platformot? Miért számít egy jó domain név? Mi a legjobb választás az abszolút kezdőknek? Mi az, amit még a ...

Régiók Kincsei

A SPAR Magyarország Kft. 2021-től kezdődően 7 regionális központot nyitott az országban (Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Győr, Pécs, Nyíregyháza, Budapest), melyek a vonzáskörzetükben működő, meghatározott paraméterekkel rendelkező üzletekkel együtt alkotnak egy-egy régiót. A regionális központok nagyságrendileg 50 km-es körzetéből várja a SPAR olyan kistermelők jelentkezését, akik folyamatosan fenntartható, kiváló minőségű magyar terméket állítanak elő.

Friss topikok

süti beállítások módosítása