Hogyan indítsd el az első saját webshopod? (2. rész) - I Love Hazai podcast
ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg-ep25.png
Adásunkban folytatjuk Kukoly Dávid marketing és webshop szakértővel az előző részben elkezdett beszélgetést, és annak járunk utána, hogy milyen gyakorlati lépéseket kell megtenned azután, ha már eldöntötted, hogy webshopot indítasz.

Milyen intézkedéseket kell tenni az adatvédelem és a vásárlók biztonsága érdekében? Miért fontos a fizetési opcióknál jó szolgáltatót választani? Mi az a UX/UI és miért érdemes vele foglalkozni? Milyen trükkökkel tudod növelni az eladásokat? Mivel lehet megtartani a vásárlókat, és hogyan tudod befolyásolni az oldaladra látogatók döntéseit?

Adásunkban hasznos tanácsokat adunk ahhoz, hogy jogilag is rendben legyen a webshopod, illetve tippeket ahhoz, hogy hogyan építsd ki a vásárlóid bizalmát.

Vendégünk: Kukoly Dávid (Fluid Digital)

Műsorvezető: Mantz László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://regiokkincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr618435117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Régiók Kincsei

A SPAR Magyarország Kft. 2021-től kezdődően 7 regionális központot nyitott az országban (Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Győr, Pécs, Nyíregyháza, Budapest), melyek a vonzáskörzetükben működő, meghatározott paraméterekkel rendelkező üzletekkel együtt alkotnak egy-egy régiót. A regionális központok nagyságrendileg 50 km-es körzetéből várja a SPAR olyan kistermelők jelentkezését, akik folyamatosan fenntartható, kiváló minőségű magyar terméket állítanak elő.

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása